Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین گفت: مانور آمادگی ستاد مدیریت بحران استان در برابر زلزله هفته آینده در تهران برگزار می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، قدرت‌الله مهدیخانی در آخرین جلسه شورای پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران که بعدازظهر امروز با موضوع مقابله با حوادث طبیعی و مدیریت بارندگی‌ها در سالن جلسات باقرالعلوم(ع) ساختمان مدیریت بحران استانداری برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به اینکه قزوین استان معین منطقه 22 شهر تهران در بحث مقابله با حوادث و بلایای طبیعی است، مانور آمادگی ستاد مدیریت بحران استان در برابر زلزله هفته آینده در پایتخت برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: همچنین ستاد مدیریت بحران استان قزوین پشتیبان 4 منطقه شهر تهران در حوزه مقابله با حوادث طبیعی است که در مانور هفته آینده هم این موضوع در محک آزمایش قرار خواهد گرفت.

مهدیخانی با تاکید بر لزوم آمادگی همه دستگاه‌های خدمات‌رسان در برابر زلزله و بلایای طبیعی ادامه داد: پیش از برگزاری مانور هفته آینده 3 مانور مختلف برای مدیریت و هدایت بحران در شرکت آب‌ و فاضلاب، شرکت توزیع نیروی برق و همچنین در روستای قدیم‌آباد قزوین برگزار کردیم تا توان این دستگاه‌های خدمات‌رسان و همچنین جمعیت هلال‌احمر را برای پاسخگویی به بحران زمین‌لرزه بسنجیم.

لزوم بازگشایی سریع مسیرهای برف‌گیر روستایی

مدیرکل مدیریت بحران استان همچنین در ادامه به بارش امروز باران و برف در سطح مناطق کوهستانی و برف‌گیر استان به ویژه آبگرم و آوج اشاره کرد و گفت: دستگاه‌های مسئول در حوزه مقابله با بارندگی به ویژه اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و شهرداری‌ها باید هر چه زودتر جلوی یخبندان مسیر‌های برون‌شهری و درون‌شهری را بگیرند تا شاهد لغزندگی مسیر و افزایش تصادفات جاده‌ای نباشیم.

مهدیخانی با اشاره به اعزام تیم‌های مختلف راهداری برای بازگشایی برخی مسیرهای روستایی افزود: در حال حاضر در نواحی الموت شرقی و غربی، مناطق کوهستانی طارم سفلی و روستاهای آوج نیازمند کمک‌رسانی سریع برای بازگشایی برخی جاده‌ها و گردنه‌های برف‌گیر هستیم که باید این مسیرها هر چه سریع‌تر بازگشایی شوند.

زلزله قزوین را لرزاندبافت فرسوده قزوین؛ تهدیدی جدی در هنگام زلزلهسومین زلزله پیاپی در آوج و آبگرم قزوین رخ داد؛ خسارتی گزارش نشده است‌

یخبندان و لغزندگی جاده‌ها در کلیه نقاط استان از فردا

مدیرکل هواشناسی استان قزوین هم در ادامه این جلسه با اشاره به وضعیت آب‌ و هوای استان تا ساعت 12.5 بعدازظهر امروز گفت:‌ بارش باران و برف در سطح استان قزوین تا بامداد فردا ادامه خواهد داشت و پیش‌بینی ما این است که از صبح فردا شاهد حاکم شدن جوی پایدار در استان قزوین باشیم؛ اما در عین حال با کاهش جدی دما هم روبه‌رو خواهیم شد و سطح دما در شهرستان قزوین تا منفی 3 درجه و در شهرستان کوهستانی آوج هم تا منفی 8 درجه سانتی‌گراد کاهش خواهد یافت که مسیرهای تردد و جاده‌ها را در کل استان لغزنده خواهد کرد.

یوسف شیخ‌الملوکی با اشاره به میزان بارش در نقاط مختلف استان قزوین افزود: بیشترین میزان بارش‌های امروز متعلق به شهرستان آوج است که 26 میلی‌متر بارندگی به هر دو شکل باران و برف در آن داشتیم. بعد هم شهر معلم‌کلایه با 20 میلی‌متر، رازمیان با 13 میلی‌متر و شهرستان‌‌های قزوین با 10 میلی‌متر، آبیک 9 میلی‌متر و بویین‌زهرا در رده‌های بعدی قرار دارند.

ورود سامانه بارشی جدید از شنبه

مدیرکل هواشناسی استان با اشاره به افزایش ناهنجاری اقلیمی در هوای کشور و استان قزوین ادامه داد: با این همه پیش‌بینی ما این است که میزان بارش‌ها در اسفندماه 99 بیشتر از دی و بهمن‌ماه جاری باشد و میزان بارندگی در این ماه پایانی سال در حدود نرمال و حتی فراتر از نرمال در برخی نقاط استان نوسان کند.

شیخ‌الملوکی همچنین از ورود یک سامانه بارشی جدید از روز شنبه (2 اسفندماه) خبر داد و گفت: با ورود این سامانه بارشی از میزان دمای هوای کمی کاسته خواهد شد و بعد از پایان بارش‌ها هم شاهد یخ‌زدگی و یخبندان معابر و گذرگاه‌ها خواهیم بود.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری قزوین شورای اسلامی قزوین حوادث طبیعی استانداری قزوین شورای اسلامی قزوین حوادث طبیعی مدیریت بحران استان ستاد مدیریت بحران برابر زلزله استان قزوین هفته آینده میلی متر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۶۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مدیریت بحران کرمانشاه در پی تشدید سامانه بارشی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری در پی تشدید و استمرار سامانه بارشی در استان کرمانشاه هشدار داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، بر اساس آخرین تحلیل از خروجی مدل‌های هواشناسی، سامانه‌ بارشی حاکم در جو منطقه، همچنان تا شنبه هفته آینده، به تناوب سبب بارندگی همراه با وزش باد و رعدوبرق در سطح استان می‌شود.

بارش که غالباً طی ساعاتی از ظهر تا اواخر وقت هر روز و در نیمه شمالی از شدت بیشتری برخوردار خواهد بود؛ به ویژه در روز جمعه و در مناطق یاد شده، با رگبار تگرگ، آبگرفتگی معابر و رواناب نیز همراه می‌شود.

در روز یکشنبه موقتاً از شدت بارندگی در سطح استان کاسته می‌شود؛ اما در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه، با گذر موج ناپایدار دیگری، مجدداً شاهد بارش‌هایی همراه با رعدوبرق، به ویژه در نیمه شرقی استان خواهیم بود. همچنین؛ دمای روزانه‏ هوا که تا پایان هفته بشکلی نسبتاً محسوس کاهش می‌یابد؛ در روزهای شنبه و یکشنبه روندی افزایشی خواهد یافت.

پیرو صدور هشدار سطح نارنجی شماره سه و بارش‌های 24 ساعت گذشته و هشدار هواشناسی مبنی بر تشدید و تقویت سامانه قبلی از امروز پنجشنبه تاریخ 13 اردیبهشت تا شنبه 15 اردیبهشت ماه اداره کل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه به منظور رعایت حال شهروندان توصیه‌های لازم را صادر کرد.

لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری‌شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل‌ونقل، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی از جمله مخاطراتی است که این سامانه به همراه دارد.

در این راستا به احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش توصیه می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تمام محورهای مواصلاتی استان یزد باز است/ تغییر الگوهای بارشی در استان یزد
  • آخرین وضعیت بارش‌ها و سیلاب‌ها در اصفهان
  • ریزش کوه برخی مسیرهای مواصلاتی استان بوشهر را مسدود کرد
  • هشدار مدیریت بحران کرمانشاه در پی تشدید سامانه بارشی
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درباره بارندگی‌های آخر هفته
  • افزایش آمادگی استان یزد برای آمادگی در سامانه جدید بارشی
  • هشدار مدیریت بحران استان به کوهنوردان، گردشگران و عشایر
  • هشدار مهم هواشناسی برای ۴ استان/ آماده‌باش مدیریت بحران
  • آماده‌باش مدیریت بحران در پی احتمال وقوع بارش‌های شدید در ۴ استان