Web Analytics Made Easy - Statcounter

قدرت الله مهدیخانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: برنامه مانور زلزله و ایمنی مدارس، یک آموزش سراسری است که هر ساله در تاریخ هشت آذرماه با مشارکت آموزش و پرورش، هلال احمر، اورژانس، صدا و سیما،  آتش نشانی، سازمان دانش آموزی و سایر دستگاه‌های امدادی در سطح کشور انجام می‌شود.

مهدیخانی گفت: هدف از این برنامه، آماده سازی جامعه هدف دانش آموزی و خانواده آنها در مقابل زلزله و یادگیری روش‌های پناه گیری، تخلیه اضطراری و نیز آتش نشانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: امسال تعطیلی مدارس و محدودیت‌های کرونایی باعث شد این برنامه به صورت مجازی و در شبکه‌های اجتماعی برگزار شود و اداره کل مدیریت بحران استان از طریق ارسال کلیپ در شبکه شاد و نیز نصب بیلبورد با همکاری شهرداری،  در این امر مشارکت داشت.  

این مسوول گفت: علاوه بر این، برنامه‌های تلویزیونی و مسابقه رسانه‌ای نیز در این راستا طراحی و اجرا می‌شود و به برگزیدگان، طی هفته‌های آینده،  جوایزی اهدا خواهد شد.

برچسب‌ها مدارس مدیریت بحران استان قزوین زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس مدیریت بحران استان قزوین زلزله مدارس مدیریت بحران استان قزوین زلزله اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۷۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟

در دنیای امروز همه‌ چیز به سمت هوشمند شدن پیش می‌رود. روندی که تکنولوژی اصلی‌ترین نقش را در آن بازی می‌کند.

مسعود بهرامی، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران گفت: رویکرد ما در دوره ابتدایی بازی محوری است. اتاق‌های بازی یادگیری، بازی‌های کمک آموزشی و فناوری واقعیت مجازی و ابزارهای آن (عینک) ابزارهایی هستند که ما برخی از مدارس را برای آموزش به آن ها مجهز کرده‌ایم.

بهرامی گفت: در حال حاضر در هر منطقه یک مدرسه به سخت افزار و محتوای آن مجهز هستند. دانش‌آموزان برای تقویت یادگیری خود از آن ها استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به این که VR به مدارس پر جمعیت ارائه شده است؛ اظهار کرد: ما به گونه‌ایی برنامه ریزی کرده‌ایم تا در فواصل مختلف چند مدرسه  بتوانند از این فناوری استفاده کنند.

این در حالی است که فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: در مدارس ما از روش‌های مختلف چند رسانه‌ای همچون ویدئو پروژکتور، فیلم، صوت و آزمایشگاه‌ استفاده می‌شود؛ اما از واقعیت مجازی و افزوده در مدارس ایران استفاده نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • دسته‌های عزای امام صادق (ع) از مدارس تا مساجد برپا می‌شود
  • جزیره قشم در نگاه سازمان مدیریت بحران جایگاه ویژه‌ای دارد
  • ۲۵۰۰ یادواره محله و خانه محور برای شهدای استان برگزار می شود
  • ۲۵۰۰ یادواره محله محور و خانه محور برای شهدای استان برگزار می شود
  • برگزاری جشنواره‌‎ گل محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و بویین زهرا
  • آماده باش تایوان برای رزمایش احتمالی چین
  • واژگونی پراید در آزادراه قزوین- تهران ۳ فوتی برجای گذاشت
  • تشریح برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم
  • برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم تشریح شد