Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@15:10:14 GMT

اعطای تسهیلات مسکن روستایی در اولویت قرار گیرد

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۱۹۶۲۷

اعطای تسهیلات مسکن روستایی در اولویت قرار گیرد

به گزارش خبرنگار مهر علی فرخزاد در جلسه بررسی مشکلات تسهیلات مقاوم‌سازی و ساخت و سازهای روستایی که عصر امروز در سالن جلسات باقر العلوم برگزار شد اظهار کرد: مقاوم‌سازی و ساخت و سازهای روستایی تأثیر به سزایی در کاهش آمار مرگ و میر خواهد داشت.

وی افزود: وقوع زلزله اخیر نیز موجب شد تا بیش از پیش بر اهمیت ساخت و سازهای خانه‌های روستایی تمرکز کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرخزاد اوامه داد: هرچند در این زلزله صدمات سنگینی را متحمل نشدیم اما لازم است با اعطای تسهیلات مسکن روستایی این خانه‌ها را امن‌تر کنیم تا در آینده از به وجود آمدن هزینه‌های مادی و معنوی گسترده‌ای جلوگیری شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین گفت: بازسازی مناطق مسکونی، تأثیر چشمگیری در کاهش تلفات انسانی، جانی و مالی زلزله‌های اخیر استان قزوین داشته است.

وی خاطرنشان کرد: وضعیت اقتصادی فعلی جامعه موجب شده تا رغبت زیادی برای نوسازی و بهسازی ساختمان‌های روستایی توسط متقاضیان وجود نداشته باشد.

فرخزاد ادامه داد: اگر شرایط مناسب برای متقاضیان تسهیلات مسکن روستایی فراهم شود آنگاه روستاییان نیز تمایل بیشتری به اجرای طرح‌های نوسازی و بهسازی نشان خواهند داد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین عنوان کرد: بنیاد مسکن، فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها دهیاری‌ها و دفاتر روستایی باید متقاضیان را راهنمایی کنند تا از ظرفیت بازسازی در مناطق روستایی بیشتر استفاده شود این در حالی است که روستایی‌ها باید با نحوه گرفتن وام مسکن نیز آشنا شوند.

فرخزاد تصریح کرد: واحدهای بودجه‌ای بهسازی و نوسازی از اهم سیاست‌های تخصیص مالی دولت هستند و این اقدام نیز باعث رونق تولید برای سایر بخش‌های اقتصادی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: بهسازی و نوسازی مسکن روستایی نه تنها موجب رونق چرخه اقتصادی کشور و افزایش آمار اشتغال می‌شود بلکه از آسیب‌های احتمالی ناشی از خرابی‌های مسکن نیز جلوگیری می‌کند.

کد خبر 5060913

منبع: مهر

کلیدواژه: علی فرخزاد مسکن روستایی تسهیلات ویروس کرونا شیراز شیوع کرونا آمار کرونا بوشهر توهین به پیامبر شهرکرد گرگان کرمانشاه نیروی انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا هفته وحدت مواد مخدر پدافند غیرعامل مسکن روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۹۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«قبرستان نو» با حفظ حرمت تمام قبور بهسازی می‌شود / هیچ تخریبی در کار نیست

مدیرعامل سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم حضرت معصومه (س) از بهسازی قبرستان نو خبر داد و گفت: در این پروژه هیچ تخریبی صورت نمی‌گیرد و شان و حرمت تمام قبور حفظ می‌شود.

علیرضا خاکی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم اظهار کرد: طراحی قبرستان نو از سال ۱۴۰۲ شروع و تملکش توسط سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم و سپس شهرداری منطقه صورت گرفت.

وی با اشاره به وجود ۱۳۲ مغازه در این محدوده افزود: تعیین تکلیف اغلب این واحدها صورت گرفته و حدود ۱۰۰ مغازه تخریب شده است.

مدیرعامل سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم حضرت معصومه (س) خاطرنشان کرد: در گام نخست این محوطه ساماندهی مقدماتی خواهد شد.

خاکی با اشاره به اینکه قبرستان نو قرار است به باغ موزه مشاهیر قم تبدیل شود اضافه کرد: این گورستان ظرفیت بسیار خوبی برای مراجعه زائران و گردشگران دارد و اگر هرکدام از این مشاهیر و بزرگان به تنهایی در هر شهری بودند محوریت توسعه گردشگری آن شهر محسوب می‌شدند.

وی اضافه کرد: از جمله این افراد معجزه هزاره سوم کربلایی کاظم، میرزا حسن رشدیه بنیانگذار مدارس جدید، رسول ترک و بسیاری از علما و مراجع هستند.

مدیرعامل سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم حضرت معصومه (س) با تاکید بر اینکه فضای اطراف حرم مطهر نیازمند فضای شهری و فضاهای مطلوب زائران است، گفت: در طول ۵۰ سال گذشته بعد از باغ ملی هیچ فضای شهری در کنار حرم ایجاد نشده است، هرچند آرام سازی خیابان ارم کمی این مشکل را برطرف می‌کند اما لازم است که فضای پنج هکتاری قبرستان نو بهسازی شده و برای تردد عموم مناسب شود.

خاکی ادامه داد: هدف از این بازآفرینی معرفی مشاهیر و بزرگان این منطقه است که با حفظ شأن تمامی قبور و جایگاه افراد صورت خواهد گرفت.

وی اضافه کرد: مسائل و آسیب‌های زیادی در این مکان ایجاد شده است، در بسیاری از بقعه‌ها سقف‌ها ریزش کرده، برخی قبور نشست داشته، برخی قبور مورد هَتک حرمت قرار گرفته و خالی شده‌اند.

مدیرعامل سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم حضرت معصومه (س) با اشاره به وقوع برخی آسیب‌های اجتماعی در این محدوده، تاکید کرد: فضاهای محصور به این دلیل که امکان نظارت اجتماعی در آن‌ها وجود ندارد، همواره از سوی گروه‌های پرخطر در معرض آسیب هستند.

خاکی با تاکید مجدد بر اینکه به هیچ عنوان بحث تخریب مطرح نیست و بحث بهسازی صورت می‌گیرد، گفت: نگاه این است که سنگ قبرها حفظ شود و هم سطح سازی صورت گیرد.

وی ادامه داد: هدف از این اقدامات ساخت آب‌نما و اتفاقاتی از این دست به معنای بوستان سازی نیست. درواقع مناسب سازی به معنی ساخت نیمکت، آبخوری، وضوخانه و راه دسترسی به حرم مطهر است تا رفت و آمد مردم تسهیل شود.

مدیرعامل سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم حضرت معصومه (س) افزود: قرار است با تملک یکی چند اتصال محله قم نو و آبشار اتفاق افتاده و بهسازی این محلات آغاز شود.

خاکی گفت: محله آبشار محل اقامت بسیاری از زائرین است و با تملک این پلاک‌ها این محلات دسترسی بهتری به حرم پیدا می‌کنند و مستقیم به خیابان متصل می‌شوند.

وی اظهار کرد: با این اقدامات هم زائران و هم کسانی که ساکن منطقه هستند، شاهد افزایش کیفیت محیطی خواهند بود.

کد خبر 749771

دیگر خبرها

  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • پیگیری اعطای زمین و تسهیلات مسکن در روستاهای دامغان
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • ساخت مسکن کارگری در یزد/ خانه دار شدن همه کارگران
  • «قبرستان نو» با حفظ حرمت تمام قبور بهسازی می‌شود / هیچ تخریبی در کار نیست
  • مشکلات مالکیت اراضی آبپخش حل شود